Rezultate selecție dosare – Consilier Compartiment Cadastru, Fond Funciar și Registru Agricol

Comisia de concurs stabilită prin Dispozițiile Primarului Comunei Săcelu, Județul Gorj cu nr.113 din 16.09.2021, s-a întrunit azi data de 21.09.2021 și a procedat la selecția dosarelor de înscriere la concursul/ examenul de promovare în grad profesional imediat celui superior deținut de funcționarul public – Consilier, clasa I, grad profesional principal, Compartiment Cadastru, Fond Funciar și Registru Agricol din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Săcelu, județul Gorj, respectiv în funcția publică de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior, organizat în data de 29.09.2021 (proba scrisă).

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere sunt următoarele:

Nr. crt.Numele și prenumele candidatului/ Codul de identificare al candidatuluiRezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursObservații
15774ADMIS

Eventualele contestații cu privire la rezultatele selecției dosarelor de înscriere pot fi depuse în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării prezentului anunț, la sediul Primăriei Comunei Săcelu, Județul Gorj.

Locul de desfășurare a probei scrise din data de 29.09.2020 (ora 10.00) este: sediul Primăriei Comunei Săcelu, Județul Gorj.

scroll to top
Sari la conținut