Rezultate selecție dosare – Concurs de promovare în grad

Comisia de concurs stabilită prin Dispozițiile Primarului Comunei Săcelu, Județul Gorj cu nr.136 din 21.10.2021, s-a întrunit azi data de 03.11.2021 și a procedat la selecția dosarelor de înscriere la concursul de promovare în grad din funcția contractuală referent specialitate gradul 1 în funcția contractuală referent 1A, gradație 5, Compartimente secretariat, registratură, relații cu publicul, arhivă și îngrijitor din cadrul aparatului de specialitate al primarului comune Săcelu, județul Gorj, organizat în data de 05.11.2021 (proba scrisă), pe baza îndeplinirii condițiilor de participare la concurs.

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere sunt următoarele:

Nr. crt.Numele și prenumele candidatului/ Codul de identificare al candidatuluiRezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursObservații
16500ADMIS

Eventualele contestații cu privire la rezultatele selecției dosarelor de înscriere pot fi depuse în termen de cel mult 24 de ore de la data afișării prezentului anunț, la sediul Primăriei Comunei Săcelu, Județul Gorj.

Locul de desfășurare a probei scrise din data de 05.11.2021 (ora 10.00) este: sediul Primăriei Comunei Săcelu, Județul Gorj, localitatea Săcelu, sat Săcelu, strada Principală, nr.87.

scroll to top
Sari la conținut