Rezultate PROBA SCRISĂ – Concurs de promovare în grad

Privind punctajele și rezultatele obținute la PROBA SCRISĂ de către candidații participanți la concursul de promovare în grad din funcția contractuală referent specialitate gradul 1 în funcția contractuală referent 1A, gradație 5, Compartiment secretariat, registratură, relații cu publicul, cultură, arhivă și îngrijitor din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Săcelu, Județul Gorj, organizat în data de 05.11.2011.

Azi, 05.11.2011, s-a desfășurat PROBA SCRISĂ a concursului de promovare în grad din funcția contractuală referent specialitate gradul 1 în funcția contractuală referent 1A, gradație 5, Compartiment secretariat, registratură, relații cu publicul, cultură, arhivă și îngrijitor din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Săcelu, Județul Gorj, organizat în data de 05.11.2011 .

Organizarea și desfășurarea concursului s-a făcut cu respectarea prevederilor legale în acest sens (O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ și H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificarile și completarile ulterioare).

La PROBA SCRISĂ candidații au obținut următoarele rezultate:

Nr.
lucrare
Codul de identificare
a candidatului
Punctajul obținutAdmis/Respins
1.650074 puncteADMIS

După afișarea rezultatelor obținute la proba scrisă, candidatul nemulțumit poate face contestație, în termen de cel mult 24 de ore de la data și ora afișării rezultatului probei scrise, la locul desfășurării concursului, sub sancțiunea decăderii din acest drept, potrivit art. 63 din H.G. nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Interviul se va susține, cu respectarea prevederilor art.56 alin.(1) și (2) din H.G. nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Primăriei Comunei Săcelu, județul Gorj,

scroll to top
Sari la conținut